Sivu päivitetty/Page updated 9.10.2019

UUTTA KOTIA ETSII 6V SFINXPOIKA
Pikaisesti uutta kotia etsii 6v sfinxpoika, Hobbitqueen’s Isanotski, omistajan elämäntilanteen muutoksen vuoksi. Mieluiten pienessä, rauhallisessa porukassa, ehkä jopa ainoana kissana?
Lisätiedot merja(at)hobbitqueens.fi

Pentusuunnitelmia talvelle 2019
Kitten plans winter 2019

Pentusuunnitelmia on, aikataulusta ei tietoa, lisätietoa luvassa myöhemmin
We have plans but no schedule, more info later :)

Käytän kasvatuksessa ainoastaan kissoja joilla on ajantasainen HCM sydänultratulos ja tuloksella normaali/ ei osoita merkkejä sydänsairaudesta, ja ultran on tehnyt suomalainen sydänspesialisti, tai ulkomaisen lainakollin kyseessäollessa sen on tehnyt joku sen maan sydänspesialisti. Kissat on myös testattu FIV ja FeLV negatiivisiksi (fiv=kissojen aids ja felv=leukoosi). Nämä dokumentit näytän mielelläni kaikille kysyjille, lisäksi liitän kopiot pentukansioihin.
**********************************************************************************

I use in breeding only cats with up to date HCM scan result, and result is normal/negative/ does not show signs of heart disease. Examination is always made by heart specialist/cardiologist. Breeding cats are also tested fiv and felv negative. Other tests by request. Please notice: I sell very seldom cats for breeding, but occasionally it’s possible.  Pet kittens leave home neutred/spayed.
**********************************************************************************
Lisätiedot / For more information, please contact merja (at) hobbitqueens.fi