Updated/ päivitetty 14.10.2020
Näillä näkymin Lillin ja Jaakon 13.8.20 syntyneestä pentueesta on lemmikiksi vapaana yksi poika, jolle toivon edes hieman näyttelyistä kiinnostunutta kotia!
Missään tapauksessa monesti ei tarvitsisi käydä, mutta jos edes muutaman kerran…
Kyseinen pentu on Hobbitqueen’s Zippy P.G., väri punanaamio/valkea.
Kuvia tällä hetkellä saa pyytämällä sähköpostitse, yritän saada jotain kuvaa tänne sivullekin, mutta valitettavasti just nyt on teknisiä ongelmia..
***

Etsin sijoituskotia tyttösfinxille!
Hobbitqueen’s 1000 Kisses s. 29.1.2020
Kilpikonnanaamio bicolor
Jos olet kasvatuksesta kiinnostunut, sijoituskotina toimiminen on hyvä keino tutustua asiaan kokeneen kasvattajan tukiessa kaikessa. Pentujen suunnitellaan syntyvän siellä kissan omassa kodissa, ja tästä syystä sijoituskodin -etenkin naaraan kohdalla – tulee sijaita suht lähellä kasvattajaa (max noin 100km pk-seudulta), jotta käytännön asioiden hoitaminen on helpompaa.
Näyttelykiinnostus on ihan kiva juttu, tai jos ainakin haluaisit kokeilla edes kerran -pari… mutta se ei ole edellytys sijoituskotina toimimiselle.

Ennen kuin kysyt sijoituskissaa, lue Somakiss ry:n loistava kirjoitus mikä on sijoituskissa ja Kissaliiton sijoituskissaopas

*************************************
Lisätietoja  _sähköpostilla_
merja (at) hobbitqueens.fi
*************************************

SFINXIT RY

jasenkasvattaja2

**********************************************************************************

Käytän kasvatuksessa ainoastaan kissoja joilla on ajantasainen HCM sydänultratulos ja tuloksella normaali/ ei osoita merkkejä sydänsairaudesta, ja ultran on tehnyt suomalainen sydänspesialisti, tai ulkomaisen lainakollin kyseessäollessa sen on tehnyt joku sen maan sydänspesialisti. Siitoskissat on myös lähiaikoina testattu fiv ja felv negatiivisiksi (fiv=kissojen aids ja felv=leukoosi). Nämä dokumentit näytän mielelläni kaikille kysyjille, lisäksi liitän kopiot pentukansioihin.
Pennut luovutan yleensä aikaisintaan 14-16 viikon iässä.

Myyn pentuja siitokseen rekisteröidyille kasvattajille.

**********************************************************************************

I use in breeding only cats with up to date HCM scan result, and result always is normal/negative/ does not show signs of heart disease. Examination is always made by specialist. Breeding cats are also tested fiv and felv negative and results are  new.  I sell cats also for breeding, but for registered breeders only. Pet kittens leave home neutred/spayed.

Lisätietoja  _sähköpostilla_
For more information, please contact _via email_
merja (at) hobbitqueens.fi