Updated/ päivitetty 30.6.2020
Ennen kuin kysyt sijoituskissaa, lue Somakiss ry:n loistava kirjoitus mikä on sijoituskissa ja Kissaliiton sijoituskissaopas
*

Etsin sijoituskotia tyttösfinxille!
Jos olet kasvatuksesta kiinnostunut, sijoituskotina toimiminen on hyvä keino tutustua asiaan kokeneen kasvattajan tukiessa kaikessa. Pentujen suunnitellaan syntyvän siellä kissan omassa kodissa, ja tästä syystä sijoituskodin -etenkin naaraan kohdalla – tulee sijaita suht lähellä kasvattajaa (max noin 100km pk-seudulta), jotta käytännön asioiden hoitaminen on helpompaa.
Näyttelykiinnostus on ihan kiva juttu, tai jos ainakin haluaisit kokeilla edes kerran -pari… mutta se ei ole edellytys sijoituskotina toimimiselle.
*
Hobbitqueen’s 1000 Kisses, synt 29.1.2020
SPH f 03 32 eli kilpikonnatonkineesinaamio bicolor
Sukutaulu SRBPawpeds
*
*
Etsin sijoituskotia poikasfinxille!
Kyseessä on tuontipoika joka näillä näkymin olisi tulossa Suomeen heinäkuun lopussa. Näyttelykiinnostus on plussaa mutta ei mitenkään välttämätön!
Koti olisi hyvä sijaita esim max n 300km pk-seudulta ja/tai oltava tarvittaessa halukkuutta hieman auttaa kissan kuskaamisessa, edes osan matkaa.
*************************************
Lisätietoja  _sähköpostilla_
merja (at) hobbitqueens.fi
*************************************

SFINXIT RY

jasenkasvattaja2

**********************************************************************************

Käytän kasvatuksessa ainoastaan kissoja joilla on ajantasainen HCM sydänultratulos ja tuloksella normaali/ ei osoita merkkejä sydänsairaudesta, ja ultran on tehnyt suomalainen sydänspesialisti, tai ulkomaisen lainakollin kyseessäollessa sen on tehnyt joku sen maan sydänspesialisti. Siitoskissat on myös lähiaikoina testattu fiv ja felv negatiivisiksi (fiv=kissojen aids ja felv=leukoosi). Nämä dokumentit näytän mielelläni kaikille kysyjille, lisäksi liitän kopiot pentukansioihin.
Pennut luovutan yleensä aikaisintaan 14-16 viikon iässä.

Myyn pentuja siitokseen rekisteröidyille kasvattajille.

**********************************************************************************

I use in breeding only cats with up to date HCM scan result, and result always is normal/negative/ does not show signs of heart disease. Examination is always made by specialist. Breeding cats are also tested fiv and felv negative and results are  new.  I sell cats also for breeding, but for registered breeders only. Pet kittens leave home neutred/spayed.

Lisätietoja  _sähköpostilla_
For more information, please contact _via email_
merja (at) hobbitqueens.fi